Een unieke kans benutten? Dan is nu mogelijk met de VitaTour voor individuele deelname.

Je krijgt deze mail van mij, omdat ik mijn netwerk, klanten en coachees vanaf nu meer wil gaan informeren over de mogelijkheden die ik bied op het gebied van coaching, begeleiding en training. En een van die mogelijkheden wil ik je graag hier toelichten.

Laat stress achter je en stap mee in een unieke ervaring. De VitaTour combineert de rustgevende kracht van de natuur met coaching, mindfulness en beweging. Doe mee en geef jezelf een welverdiende pauze van de drukte van alledag en wandel en werk met ons naar innerlijke balans en vernieuwde energie.

Startend in september maken we de VitaTour nu ook toegankelijk voor individuele inschrijvingen. Zo geven we iedereen de kans om hieraan mee te doen.


De data van deze ‘ronde’ zijn:

  • 8 september
  • 6 oktober
  • 10 november
  • 8 december
  • 12 januari
  • Telkens 09.00-13.00
  • Locatie Elsloo

Mis deze kans niet en loop mee met MindWalk! 

We nemen je mee in deze reis die 5 maanden duurt. Er zijn 5 dagdelen, waarbij we 1 x per maand samen komen. Tijdens elk dagdeel staat jouw vitaliteit centraal en maken we een MindWalk. Wij helpen je bij het bepalen van je vitaliteitswens en bij de toepassing in de praktijk. Je kunt het zien als een individueel coachtraject in groepsverband.

Tussen de MindWalk bijeenkomsten ga je actief aan de slag met de inzichten en handvaten die je hebt gekregen. Op deze manier is er naast bewustwording ook aandacht voor het actief hiermee aan de slag gaan. Dit aspect vinden deelnemers vaak het lastigst. Door middel van concrete opdrachten helpen we je op weg.


De kosten van dit traject bedragen € 950,- per persoon. Vaak passen deze kosten in een opleidings- of coachingbudget van een werkgever of begeleidende instantie.

Investeer dus in jezelf en zet de eerste stap naar persoonlijke groei! Schrijf je snel nog in en ontdek je volledige potentieel.


Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en neem controle over je leven. Klaar om te bloeien? Meld je nu aan en start jouw transformatie!