IEMT therapie

Ben je klaar om een innerlijke verandering te ervaren?

Oog beweging therapie

Ben je klaar om emotionele blokkades te doorbreken en innerlijke verandering te ervaren? Maak kennis met IEMT, een revolutionaire benadering voor emotionele transformatie. Door middel van gerichte oogbewegingen en specifieke interventietechnieken helpt IEMT je om diepgewortelde emoties en belemmerende patronen snel en effectief te verwerken.

IEMT gaat verder dan traditionele therapieën door zich te richten op de verbinding tussen je gedachten, emoties en lichaamssensaties. Het helpt je om beperkende overtuigingen los te laten, traumatische herinneringen te verwerken en emotionele blokkades op te heffen die je groei belemmeren.

Met IEMT kun je angsten, fobieën, posttraumatische stressstoornis (PTSS), ongewenste emoties en andere psychologische uitdagingen effectief aanpakken. Het biedt snelle en duurzame resultaten, vaak al na enkele sessies.

Door te werken met een gekwalificeerde IEMT-therapeut, krijg je gepersonaliseerde begeleiding en ondersteuning op maat van jouw specifieke behoeften. Je zult een diepgaand inzicht krijgen in jezelf, meer emotionele veerkracht ontwikkelen en positieve veranderingen ervaren in zowel je persoonlijke als professionele leven.

IEMT is een bewezen methode die wereldwijd wordt erkend en gebruikt door therapeuten, coaches en hulpverleners. Het heeft al talloze mensen geholpen om emotionele balans te herstellen en hun levenskwaliteit te verbeteren.

Dus, waar wacht je nog op? Stap in de wereld van IEMT en ontdek de krachtige transformatie die mogelijk is wanneer je je emoties effectief beheerst en loslaat. Bereid je voor op een reis van innerlijke groei, bevrijding en empowerment met IEMT als jouw sleutel naar emotionele vrijheid.


IEMT levert een positieve bijdrage bij:

 • Verminderen of neutraliseren van negatieve emoties en gevoelens
 • Loslaten van vervelende herinneringen of angstige toekomstbeelden
 • Doorbreken van blokkades en belemmeringen
 • Behandeling van trauma’s, post-traumatische stress
 • Vermindering van stress gerelateerde klachten
 • Weghalen van het fundament onder een depressie
 • Negatieve zelfbeeld vraagstukken

Wanneer IEMT ingezet wordt heeft dit in de meeste gevallen al heel snel een duidelijk effect. Bij meer chronische en complexe problemen worden ook goede resultaten gehaald maar kan het zijn dat er meer sessies nodig zijn.

Krachtige interventie

Het helpt je om beperkende overtuigingen los te laten, traumatische herinneringen te verwerken en emotionele blokkades op te heffen die je groei belemmeren.

Erkend therapeut

Persoonlijke begeleiding en ondersteuning voor jouw specifieke behoeften. Je krijgt een diepgaand inzicht in jezelf, ontwikkelt meer emotionele veerkracht en positieve veranderingen in zowel je persoonlijke als professionele leven.

Krachtige interventie

Het helpt je om beperkende overtuigingen los te laten, traumatische herinneringen te verwerken en emotionele blokkades op te heffen die je groei belemmeren.

Erkend therapeut

Persoonlijke begeleiding en ondersteuning voor jouw specifieke behoeften. Je krijgt een diepgaand inzicht in jezelf, ontwikkelt meer emotionele veerkracht en positieve veranderingen in zowel je persoonlijke als professionele leven.

Voor wie is IEMT niet geschikt?

IEMT kan niet toegepast worden wanneer er sprake is van 1 of meerdere van de onderstaande problemen:

 • - Bij alle voorkomende oogziektes
 • - Bij neurologische stoornissen
 • - Bij iemand met psychotische kenmerken of psychotisch verleden
 • - Wanneer nog moet worden opgetreden als getuige bij een strafrechtelijk proces
 • - Wanneer er sprake is van vermijding van het reguliere medische of therapeutische circuit.

Hoe werkt het?

Vanuit de gevoelsbeleving ga je met behulp van een aantal vragen terug naar de eerste herinnering met dit gevoel

Daarop doe je oogbewegingen.

Het verhaal, of zelfs het benoemen van het gevoel is niet nodig om de oorzaak te kunnen oplossen. Dit herhaal je bij ieder gevoel en iedere associatie.

Vervolgens kom je weer terug in het heden, zonder de oude triggers en reacties. 

Dit zorgt vaak voor een verbetering van de identiteit: oude programma’s worden getransformeerd naar een vrijer leven en nieuwe manier van zijn.

"IEMT heeft mijn leven echt getransformeerd. Na jarenlange worsteling met angsten en emotionele blokkades, heeft IEMT me geholpen om diepgewortelde trauma's los te laten en innerlijke rust te vinden. Ik voel me bevrijd en heb eindelijk de controle over mijn emoties terug."
Mark
"Dankzij IEMT voel ik me eindelijk bevrijd van mijn emotionele last en kan ik vol vertrouwen mijn leven leiden."
Donné

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende intake?

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvend telefonisch intake gesprek?

Neem dan contact met mij op.