VITATOUR

Schrijf je in!
onze samenwerkingspartner

Vitaliteit

Onze vitaliteit wordt gevormd in verschillende dimensies. Denk aan je lichaamsfuncties, mentaal welbevinden, zingeving, kwaliteit van leven, meedoen en dagelijks functioneren. 

De verschillende dimensies moeten we goed onderhouden en zo optimaal mogelijk met elkaar verbinden. Ons lichaam willen we goed voeden en ook voorzien van de nodige beweging. Mentaal is het belangrijk om onze mind in shape te houden. Dat we rust in ons hoofd ervaren en niet allerlei ongevraagde gedachtes de revu laten passeren. En al helemaal wanneer deze gedachtes belemmerend voor jou zijn. Daarnaast doen we graag mee in de maatschappij, willen we ons richten op zinvolle dingen en leven we het liefst een mooi en gelukkig leven.

Tijdens deze VitaTour nemen we je mee om jouw vitaliteit onder de loep te nemen en te ontdekken hoe je hier zelf mee aan de slag wilt.

We gaan vooral praktisch met elkaar aan de slag. Op weg naar een betere en vitale versie van jezelf. Let’s go!

Mind Walk

Mind Walk is een interventietechniek waarmee we mensen begeleiden naar een betere leefstijl. Het fysieke welbevinden verbetert net als de mentale gezondheid. De unieke combinatie tussen bewegen in de natuur en werken aan je mindset maakt dit mogelijk. 

Mind Walk bestaat uit een combinatie van verschillende invloeden uit yoga, tai chi, mindfulness, meditatie, ontspanningsoefeningen en ademhalingswerk. 

Wij voegen daar onze kennis aan toe uit NLP, TA, Systemisch Werk en Positieve Gezondheid.

Mind Walk is verbinden in de natuur met de natuur in jou. Onderweg zijn en thuis komen bij jezelf. Een reis naar buiten die naar binnen gaat. Vanuit een dienende verbinding met jezelf de verbinding leggen naar de ander en de omgeving waarbij vitaliteit en duurzame inzetbaarheid een belangrijke rol spelen.

Schrijf je in!

VitaTour

We nemen je mee in een reis die 5 maanden duurt. Er zijn 5 dagdelen, waarbij we 1 x per maand samen komen. Tijdens elk dagdeel staat jouw vitaliteit centraal en maken we een Mind Walk. Wij helpen je bij het bepalen van je vitaliteitswens en bij de toepassing in de praktijk. Je kunt het zien als een individueel coachtraject in groepsverband.


Tussen de Mind Walk bijeenkomsten ga je actief aan de slag met de inzichten en handvaten die je hebt gekregen. Op deze manier is er naast bewustwording ook aandacht voor het actief hiermee aan de slag gaan. Dit aspect vinden deelnemers vaak het lastigst. Door middel van concrete opdrachten helpen we je op weg.

Om uit ons hoofd en meer in ons lijf te komen gaan we het lijf letterlijk aan het werk zetten. Het helpt ontspannen en ontladen, je slaapt er beter door. Je lijf bouwt stresshormonen af, je loopt de stress dus letterlijk uit je lijf. Je lichaam maakt dan dopamine, serotonine en endorfine aan, allen ook wel gelukshormonen genoemd.


Er zijn 5 Thema’s waar we mee aan de slag gaan:

 1. Ont-Moeten
 2. Inspannen en Ontspannen
 3. Bewustwording
 4. Kracht
 5. Verbinding

We starten met het ontmoeten van elkaar. Een reisgezelschap waarvan de ervaring leert dat er mooie vriendschappen voor het leven ontstaan. Ook hebben we aandacht voor het ont-moeten, want tijdens deze reis gaat het juist over “zijn” met alles wat daarbij hoort. Je leert het verschil tussen inspannen en ontspannen, zodat jij het kunt inzetten op een helpende manier.

We gaan bewust onze zintuigen activeren om ze optimaal te benutten. Kracht is een bron waar wij allen over beschikken. Wanneer je het even kwijt bent leer je hier om er opnieuw mee te verbinden. Van binnen uit leggen we dan de verbinding naar jouw gewenste en vitale stip op de horizon.

Wat zit er allemaal bij?

 • 5 x een Mind Walk
 • Minstens 4 technieken en handvaten per Mind Walk
 • Een werkboek met theorie en praktijkopdrachten
 • Coaching
 • Ingesproken oefeningen die je thuis kunt beluisteren
 • Groepsapp met tips en leuke weetjes
 • Interactieve oefeningen met andere deelnemers
 • Koffie en thee

Vanaf oktober 2023 is de VitaTour nu ook open voor individuele inschrijvingen!!!

Zo geven we iedereen de kans om hieraan mee te doen. Laat stress achter je en stap mee in een unieke ervaring.

De VitaTour combineert de rustgevende kracht van de natuur met coaching, mindfulness en beweging.

Geef jezelf een welverdiende pauze van de drukte van alledag en wandel en werk met ons naar innerlijke balans en vernieuwde energie.

Start 6 oktober 2023. 

Investering: € 995,- (ook voor persoonlijk opleidingsbudget of opleidingsbudget werkgever). 

Trainers | Coaches

  Wij zijn Linda Beerens en Jan Jonk-Bun. Beiden Mind Walk trainer, coach en specialist op het vlak in verbinding staan met jezelf en van hieruit de keuzes te maken waar jij blij van wordt.

  Tijdens deze VitaTour is er geen goed of fout, geen moeten. Behalve misschien datgene wat jij jezelf oplegt.

  Lijkt het jou fijn om door ons meegenomen te worden in dit prachtige avontuur? Voel je dan van harte welkom.

  Vraag de gratis folder aan voor meer informatie. Je kunt dit doen door een Whatsapp te sturen, een mailtje of door gewoon te bellen.

Schrijf je in voor een VitaTour!

Neem contact met ons op