Linda & partners

Door samen te werken met andere coaches en trainers biedt Kapitein Coaching nog bredere mogelijkheden en ontwikkelen we samen nieuwe producten en diensten.

Mijn eigen kompas

Linda Beerens, aangenaam kennis te maken.

Energiek, gedreven, oplossings- en mensgericht. Dat kun je verwachten als ik je ondersteun tijdens een van mijn activiteiten.

Je ontdekt in mijn aanpak wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. 

Holistisch, resultaatgericht met oog voor jouw eigen situatie, tempo en mogelijkheden.


Jan Jonk-Bun

Met Jan werk ik met veel plezier samen op het gebied van coaching en MindWalk.

Jan werkt vanuit Nexus Coaching en is een hele fijne collega om samen mee te coachen en groepen te begeleiden.

Ons gezamenlijke project is de VitaTour, een MindWalk & coaching concept in de natuur.
Chantal Bieshaar

Op het gebied van NLP en Mindfulness is er in 2024 een bijzondere samenwerking met Chantal ontstaan. Vanuit haar eigen bedrijf Heart Systems biedt zij o.a. de unieke training NLP FIT waarin NLP en Mindfulness worden gecombineerd om mensen die uit balans zijn geraakt, de regie terug te geven over hun leven.

Ramon Niessen

Ramon werkt desgewenst ondersteunend aan mijn coaching op het gebied van businesscoaching en breathwork.

Ook in het echte leven zijn we partners en bewandelen we een mooie weg.


Mario Santoni

Mario is een internationaal bekend trainer met meer dan 30 jaar ervaring in QiGong, Shiatzu, ademwerk, en Reiki.

Ik werk met hem samen op het gebied van QiGong, Breathwork en Inquiry.

Als Tai Chi Chuan  leraar van de Yang-familie is hij  voortdurend toegewijd aan het verbeteren van zijn technieken uit de boeddhistische afstamming van Lohan Qi Gong.


Vanuit welke waarden werk ik

  • Vanuit een holistische visie
  • Met respect voor ieders denken, doen en handelen.
  • Met een positieve intentie
  • Wetend dat er altijd een keuze is
  • Van koers durven afwijken zonder de horizon uit het oog te verliezen
  • Geven van inzicht in eigen handelen, jij bent kapitein van je eigen schip en bepaalt JOUW koers

Werkervaring en opleiding

Na mijn MBO opleiding facilitaire dienstverlening direct lekker aan de bak gegaan als onderwijsassistent. Naast mijn werk direct een doorstart gemaakt om verder te sturen tot docent. Na afronding van mijn opleiding Ortho pedagogiek en het behalen van een onderwijsbevoegdheid 7 jaar voor het MBO onderwijs mogen lesgeven. Van niveau 1 t/m 4. Een bijzonder leervolle ervaring van diversiteit van jongeren.


Tevens 4 jaar mogen lesgeven voor de SW doelgroep, fantastisch, wat een dynamiek heb ik hierin mogen ervaren.


Daarna liep ik zelf tegen een aantal hindernissen aan. Ik had zelf een aantal patronen, aannames en overtuigingen aangeleerd welke mij belemmerden in mijn doorontwikkeling en het behalen van doelen. Vanuit het principe: ‘het verleden kun je analyseren, het heden kun je creëren” ben ik zelf een intensive periode van coaching ingegaan.


De draad daarna weer opgepakt in een andere rol, achtereenvolgens projectcoördinator, loopbaanadviseur en opleidingsadviseur in de sector zorg en welzijn. Na waardevolle kennis en ervaring hierin, heb ik gekozen voor het prachtige beroep van coach.

De opleidingen die ik in de loop der tijd heb afgerond; Pedagogiek, loopbaanadviseur, NLP practitioner en NLP Master, NLP energetisch breinwerk en IEMT. Een mooie schatkist aan mogelijkheden die ik bij diverse vraagstukken kan inzetten.

Mijn verhaal

Geboren in Zuid-Limburg en op diverse mooie plekken in het zuiden gewoond. Nu gesetteld in Elsloo, samen met mijn partner Ramon en zijn twee zonen.

Gestart met mijn eigen loopbaanreis in het onderwijs. Voor de klas gestaan, arbeidsmarkt-projecten mogen draaien en als opleidingsadviseur veel met ontwikkelingen qua scholing en arbeidsmarkt in de weer geweest.

Dat was een mooi avontuur met super veel inzichten. Maar er kriebelde meer, naast het werk binnen het onderwijs wilde ik mensen meer kunnen bieden, met name in persoonlijke ontwikkeling. Dus na verschillende opleidingen (loopbaancoaching, NLP, IEMT, energetische coaching) aan de slag gegaan als loopbaancoach. In combinatie met coaching van mensen met stress gerelateerde klachten en werk-privé-balans vraagstukken, maakte dit mijn interventieschatkist helemaal compleet. En mijn eigen energie heerlijk in balans.

Wil je meer van mij weten?

Neem gerust contact met mij op.